De hapjes en tapas zijn er!

Hapjes, Nieuws -

De hapjes en tapas zijn er!

En eindelijk zijn ze er dan: de hapjes en tapas die vanaf nu te bestellen zijn! Klik hier voor het assortiment. (op de foto onze Spaanse witte gazpacho)

We kiezen resoluut voor wat we zelf het liefst doen: proeven van en delen in verschillende gerechtjes, smaken en combinaties. U heeft aldus de keuze uit individuele hapjes (die u bv kan gebruiken tijdens een apéritiefmoment of een receptie) of onze tapasgerechtjes. Deze laatste moet u interpreteren als een samenspel van kleinere gerechtjes die zo uw tafel omtoveren tot een waar feestje voor uw smaakzin.Wat betreft tapas rekent u voor een maaltijd op zo'n 2-3/pp. 

Omdat we onze individuele hapjes ook willen aanbieden zonder individuele verpakking (maar dezelfde minimumhoeveelheid), geven we u hierin de keuze: u neemt inderdaad de individuele hapjes met desgevallend mini-bestek of u kiest ervoor ze samen te laten verpakken en u geniet dan van 10% korting. Deze laatste optie geven we voor de hapjes voor welke geen tapasvorm mogelijk is.

Aangezien we werken met verse en kwalitatieve producten vragen we u toch minstens 4 dagen op voorhand te bestellen, liefst per email op dafnee@authentictaste.be of op 0497/46.58.18.

Onze Spaande tapasplank blijft ook nog steeds van de partij, evenals de bijgerechten, de Italiaanse gaat even in winterslaap tot april. 

U kan in onze verstoog ook nog steeds een keuze maken uit onze verschillende kazen, verse fuets en salumi's, gerijpte hammen en een lekkere verse 'soep van de dag'.

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd