Hij is er!!!

nieuw product, whisky -

Hij is er!!!

Lik jullie lippen af, whisky-liefhebbers! We proudly present, vanuit La Montagne de Reims, vlak bij het befaamde parkje van Les Faux de Verzy: whisky's van het huis Guillon, geproduceerd sinds 1997 door de oenoloog Thierry Guillon. Bij aanschaf van het domein op Hameau de Vertuelle, besliste hij de waterbron die door de kalkrotsen stroomde op zijn domein, te laten onderzoeken. Op dat moment kwam hij te weten dat het bronwater uitermate geschikt was voor de productie van whisky. Hij besliste daarom om niet zijn oorsponkelijke plannen voor het produceren van champagne door te zetten, maar zijn kennis aan te wenden in het vervaardigen van deze speciale en eigenzinnige whisky.

Wij bieden u uit zijn gamma de nummer 46, een zes jaar oude whisky die alom inzetbaar is; al zouden we u aanraden om hem niet te mixen, het zou hem geen eer aandoen. Verder bieden we u enkele speciale 'finissions' aan, whisky van 10 jaar oud die na het normale productie- en rijpingsproces op eiken Bourgognevaten verder worden afgerijpt op eiken vaten van Vin de Paille, Coteaux du Layon, Champagne of met een aangename toets van turf wordt verrijkt.

Als kers op de taart presenteren we u als laatste nog de Guillon n°1, een whisky met een eerste rijping op witte Bourgognevaten, een tweede rijping op vaten van Sauterne en ten slotte een derde rijping op vaten van Banyuls. Deze speciale heer is 12 jaar oud en dwingt respect af. Hij zorgt voor een smakelijke afsluiter van de maaltijd of een heerlijke dronk tijdens een goede conversatie, al dan niet bij een knapperend haardvuur... .


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd