Panna cotta met parmezaanse kaas en fijne ratatouille met gerookte tonijn

apéritief, glaasje, La Belle Iloise, tonijn, vis -

Panna cotta met parmezaanse kaas en fijne ratatouille met gerookte tonijn

Ingrediënten 4 personen:

- 2 doosjes fijne ratatouille met gerookte tonijn van La Belle Iloise
- 15 cl volle room
- 15 cl melk
- 2 eetlepels parmezaanse kaas (ongeveer 20 gr)
- 2 gr gelatine
- parmezaanse krullen
- 2 helften van een gedroogde tomaat
- gegrilde pijnboompitten


Bereiding:

Breng de room, de parmezaan en de melk al roerend aan de kook en breng ze op smaak met peper en zout. Week terwijl de gelatine in koud water. Wanneer het mengsel kookt, neem je het mengsel van het vuur, je knijpt de gelatine uit en je voegt deze toe aan de kookpot. Roer tot het blad is opgelost. Giet het mengsel in vier glaasjes en zet ze minstens 2 uur in de koelkast om af te koelen.

Haal de glaasjes uit de koelkast 15 minuutjes voor het serveren, verdeel de ratatouille met tonijn over de glaasjes en werk af met fijngesneden gedroogde tomaatjes, wat gegrilde pijnboompitjes, de parmezaanse krullen en wat bladpeterselie of bieslook.

Smakelijk!


Laat een reactie achter