Snelle en feestelijke pasta met gamba en kreeftenolie

Kreeftenolie, Olie, olijfolie -

Snelle en feestelijke pasta met gamba en kreeftenolie

 - Voor 4 personen :

Ingredienten : 8 nestjes tagliatelli - 8 gambas - 4 sneetjes Serrano -1 courgette - Kreeftenolie - Olijfolie - luzerne of je andere geliefde scheutjes.

- droog de sneden serrano in de oven op 170° gedurende een kwartiertje 

- verwijder het darmkanaal uit de gambas en pel ze maar laat de staart eraan. Giet er een scheutje kreeftenolie op en kruid af met pezo

- snij de courgette in blokjes en stoof ze aan met een goede scheut olijfolie

- kook de nestjes tagliatelle, laat ze uitlekken, draai ze eventueel terug in de juiste vorm en leg telkens een gamba in het midden

- verkruimel hierover de serrano, giet er een extra scheutje kreeftenolie over, werk af met wat van je favoriete scheutjes en serveer goed warm

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd